Gastspreker

Dat u deze pagina bezoekt doet mij vermoeden dat u op zoek bent naar een gastspreker. Ik stel mij met alle liefde hiervoor beschikbaar. Om een beeld te krijgen van wie ik ben en wat ik zal brengen heb ik hieronder een beschrijving neergezet. Ook kunt u onder het kopje ‘wie is Josefien’ meer lezen over mij.

Mijn hart

Ik heb het hart om mensen dicht bij God brengen. Door middel van gebed, door middel van coaching maar ook door het spreken vanuit mijn levenservaring voor groepen.


Het spreken zal vanuit verschillende kanten benaderd worden:

  • Wat laat God mij zien in wat ik mag delen en brengen, dit gefundeerd op Zijn Woord. Dit kan ook een Woord zijn die ik persoonlijk ontvang om mee te nemen naar de luisteraars toe. Ik houd ervan om een les uit Gods Woord mee te geven.
  • Wat ik heb meegemaakt in mijn leven en zinvol is te delen.
  • Het gebed zal een plek krijgen in mijn spreken. Dit kan aan het begin of eind maar dit kan ook tijdens het spreken op een specifiek moment.

Onderwerp

Wanneer ik spreek vanuit mijn levenservaring kan ik spreken over het huwelijk. Mijn man en ik zijn 24 jaar getrouwd. Iedereen die getrouwd is weet dat dit niet vanzelf gaat. Ook wij hebben hiervoor en aan gewerkt. We merken dat dit veel moois oplevert. Maar ik kan ook spreken over familierelaties en hoe ingewikkeld dit kan zijn. De mooie kanten maar ook de moeilijke kanten. Het verlangen en het verdriet.


Ik kan spreken over opvoeden; geen ouder kan zeggen dat die de perfecte opvoeding heeft gegeven, maar hoe doe je het dan toch zo goed mogelijk? Elke ouder hoopt het beste voor zijn of haar kind, maar toch lukt het zo vaak niet zomaar. De wanhoop kan diep gaan net als de onmacht. Ook dit heb ik ervaren in mijn leven.


Als ouder ben je zelf ook kind geweest; hoe was je verleden thuis? Hoe is het wanneer je een sterke stempel vanuit je jeugd mee krijgt? Ook hier kan ik over meespreken.


Wanneer ik voor ouderen spreek zal ik vooral aanmoedigen om niet te blijven zitten met hun verleden, maar aanmoedigen om hun rugzak eens leeg te halen en te kijken wat ze, soms met wat hulp erbij, eruit kunnen laten.


Rouwen is een belangrijk thema wat in alle gebieden terug kan komen – bij pijn en verlies heb je al snel te maken met rouwarbeid.

Gods Liefde centraal

Wat mij duidelijk is geworden is dat God bekend wil worden als Degene die Liefheeft. Dat Hij een geweldige uitnodiging doet naar de mens en Hij verlangend uitkijkt naar hen die bij Hem willen komen. Dit heb ik in mijn leven mogen ervaren. Hoe Zijn Liefde krachtig kan genezen.
Zelfs soms ook trauma kan genezen. Dit betekent niet dat Hij niet ook wat van jou vraagt. Hij verlangt ernaar dat jij een stap naar Hem zet. Een leven leeft die bij Hem past. Dit vraagt keuzes en inzet. Een christenleven is geen passief leven!

Wat heb ik als basis

Ikzelf heb genezing mogen ontvangen in mijn leven. Dit mag ik o.a. in mijn coachpraktijk doorgeven; Josefien Coaching. En dit wil ik ook graag doorgeven als spreker.


Ik heb samen met mijn man een jaar de Bijbelleraren opleiding Timotheus 2.2 gevolgd. Momenteel geven mijn man en ik op twee locaties in Nederland Bijbels onderwijs. (Meer informatie te vinden op Hijregeert.nl)


Ook volg ik zelf momenteel een cursus contextueel pastoraat bij Koinonia, ik volg nu het derde jaar. Deze kennis zal ik zeker ook meenemen in het spreken.


Ik ben vrijwilliger bij ZwolleDoet bij de VPTZ– vrijwillige palliatieve thuiszorg. Hiervoor heb ik een basiscursus ontvangen om mensen bij te staan in hun laatste levensfase of als mantelzorger.

Contact

Neem gerust contact met mij op wanneer u gewoon eerst meer informatie wilt. Natuurlijk wordt de inhoud altijd afgestemd met degene die mij uitnodigt. U mag contact opnemen wanneer u wilt overleggen of wilt kennismaken. Dit kan via het contactformulier op deze website; maar ik ben ook telefonisch bereikbaar voor vragen. U kunt me bereiken op: T. 06-13459042

Vergoeding

Vergoeding zal in overleg tot stand komen. Omdat ik geen vrije beschikking over een auto heb zullen de kosten voor het openbaar vervoer in rekening worden gebracht wanneer ik hiervan gebruik moet maken.

Ps: Ik draag een hoorapparaat aan één oor, ik ben slechthorend, maar ik luister wel goed 😉