Het eerste contact

Wanneer jij contact met mij opneemt bespreken we hoe we gaan starten. Je kunt me mailen, bellen of je kunt het contactformulier invullen op de website onder het kopje ‘info’ en dan ‘contact’ invullen. Dan spreken we af of je kiest voor een telefonische kennismaking of een kennismakingsgesprek op locatie. Ik ga uit van een half uur en is gratis. In ons contact kunnen we ervaren hoe jij je voelt bij mij en of ik pas bij jou als persoon.

Hierna kan een intakegesprek worden gepland. Dit is een basisgesprek met vragen en vormt de start voor de verdere coaching die hierop volgt.

Tijdens de intake zal een begeleidingsovereenkomst getekend worden waarin een verwijzing staat naar de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Deze kun je vinden op de website onder de kop ‘informatie’.

Methoden

TotalBalance:

Ik werk graag volgens de methode van TotalBalance.
Deze methode gaat uit van 3 fasen. Het verleden, het heden en de toekomst.

TotalBalance gaat er van uit dat je jouw ervaringen uit het verleden meeneemt naar de toekomst. Deze ervaringen kunnen positief maar ook negatief zijn.

  • We gaan in fase 1 kijken welke ervaringen je hebt gehad. Met negatieve ervaringen gaan we aan de slag en we staan stil bij de mooie ervaringen.
  • Dan stappen we door naar fase 2. Wie ben je? Hoe is het nu met je? Wat verlang je, waar droom je van?
  • De laatste stap, fase 3, is de stap naar de toekomst. Welke stappen kan en ga je zetten om te groeien naar een leven waarin jij je prettig voelt?

Ik maak gebruik van een werkboek om deze fasen te doorlopen. Hierbij zal ik letten op wat op dat moment aansluit bij jouw persoonlijke situatie en zonodig andere opdrachten geven.

Mocht jij niet via de TotalBalance methode willen werken, geef ik je hiervoor natuurlijk alle ruimte. Dan gaan we samen op pad en kijken we hoe ik kan aansluiten bij jouw behoefte.

CMFT:

Sinds 2023 ben ik gelicenceerd CMFT behandelaar.

Wanneer we tijdens het traject merken dat je een bepaalde ervaring/beleving/klacht hebt waarbij CMFT jou verder zal kunnen helpen, dan zal ik dit jou aanbieden. Het is altijd jouw keuze of je hier wel of niet gebruik van maakt.

De kosten voor een CMFT behandeling zal in 2023 nog hetzelfde zijn als een normale sessie.

CMFT is een behandelmethode die men als ‘dichterbij’ ervaart dan ‘de gebruikelijke professionele afstand’. Het is een behandelmethode die je helpt processen waarbij je niet alleen bent maar het samen doorloopt. CMFT is een vooral non verbale behandeling die 2 keer max 20 minuten duurt. Maar dit bouw je op omdat het een intensieve manier van behandelen is. De eerste keer zal niet gelijk 2 keer 20 minuten duren. Meer uitleg kun je vinden op de site van CMFT zelf – www.cmft.nl

Gebed:

Wanneer jij er voor open staat bid ik graag voor je tijdens het gesprek. Mijn ervaring is dat mensen dit als heel fijn ervaren als ik de sessie afsluit met gebed. Het kan verdieping geven of juist rust en vrede. Soms raken woorden die juist in gebed uitgesproken worden. Zelf datgene in gebed brengen wat is besproken mag zeer zeker ook!

Prijzen 2023

De gesprekken plan ik per 75 minuten omdat ik merk dat dit prettig is voor mensen. Ik neem graag de tijd zodat je meer in rust weg kan gaan wanneer er emoties zijn losgekomen. Maar een uur afspreken mag natuurlijk ook!

Tarief:

Intakegesprek: 75 minuten 55 euro

Coachingsgesprek: 75 minuten 55 euro

CMFT behandeling: 60 minuten 55 euro

Werkboek: éénmalig 13 euro

Tarieven zakelijk

Coachingsgesprek: 75 minuten 75 euro

CMFT behandeling: 60 minuten 85 euro

Werkboek: éénmalig 15 euro

Het kan zijn dat je budget niet toereikend is voor mijn tarief. Uit ervaring weet ik dat het fijn is dat mensen rekening houden met je financiële situatie. Wanneer je aangeeft dat het tarief niet aansluit bij jouw financiële situatie, gaan we samen kijken naar wat wél mogelijk is.

Waar werk ik?

De gesprekken voer ik in een gesprekskamer in de wijk Holtenbroek in Zwolle. Dit is in het pand aan de Händellaan 329.

Mijn gesprekskamer.

Vita Nova

Als christen ben ik me bewust dat ik mag uitdelen van wat ik ontvang. Het wordt vaak ‘de tienden’ genoemd of aangeduid als ‘gaven’. Ik wil transparant zijn in waar ik dit naar uitdeel.

Al jarenlang voel ik mij verbonden met Vita Nova. Ik merk dat ik het fijn vind om projecten te steunen waarin mensen geholpen worden in praktische zin maar ook op psychisch vlak. Gelukkig kan dit bij Vita Nova. De giften die ik uit mijn inkomsten afdraag zullen dit jaar hier naar toe gaan.

Voor meer interesse in dit project kun je kijken op: https://vitanova.cz/nl/