Het eerste contact

Wanneer jij contact met mij opneemt bespreken we hoe we gaan starten. Je kunt me mailen, bellen of je kunt het contactformulier invullen op de website via het menu ‘contact’. Dan spreken we af of je kiest voor een telefonische kennismaking of een kennismakingsgesprek op locatie. Ik ga uit van een half uur en is gratis. In ons contact kunnen we ervaren hoe jij je voelt bij mij en of ik pas bij jou als persoon.

Hierna kan een intakegesprek worden gepland. Dit is een basisgesprek met vragen en vormt de start voor de verdere coaching die hierop volgt.

Tijdens de intake zal een begeleidingsovereenkomst getekend worden waarin een verwijzing staat naar de algemene voorwaarden en de privacyverklaring. Deze kun je vinden op de website onder de kop ‘informatie’.

Vanaf de intake zal het traject verder zijn verloop hebben waarbij jij altijd de keuze hebt te stoppen, door te gaan of te kiezen welke richting jij op wilt. Jijzelf loopt het proces – ik loop met jou mee en probeer door vragen te stellen, informatie te geven jou te ondersteunen.

De gesprekken plan ik per 75 minuten omdat ik merk dat dit prettig is voor mensen. Ik neem graag de tijd zodat je in rust weg kan gaan wanneer er emoties zijn losgekomen. Voor een CMFT behandeling reken ik 60 minuten.

Tarief 2024

Intakegesprek: 75 minuten 70 euro

Coachingsgesprek: 75 minuten 70 euro

CMFT behandeling: 60 minuten 70 euro

Werkboek: éénmalig 15 euro

Tarieven zakelijk 2024

Coachingsgesprek: 75 minuten 90 euro

CMFT behandeling: 60 minuten 90 euro

Werkboek: éénmalig 15 euro

Het kan zijn dat je budget niet toereikend is voor mijn tarief. Uit ervaring weet ik dat het fijn is dat mensen rekening houden met je financiële situatie. Wanneer je aangeeft dat het tarief niet aansluit bij jouw financiële situatie, gaan we samen kijken naar wat wél mogelijk is.

Waar werk ik?

De gesprekken voer ik in een gesprekskamer in de wijk Holtenbroek in Zwolle. Dit is in het pand aan de Händellaan 329.

Mijn gesprekskamer.

Vita Nova

Als christen ben ik me bewust dat ik mag uitdelen van wat ik ontvang. Het wordt vaak ‘de tienden’ genoemd of aangeduid als ‘gaven’. Ik wil transparant zijn in waar ik dit naar uitdeel.

Al jarenlang voel ik mij verbonden met Vita Nova. Ik merk dat ik het fijn vind om projecten te steunen waarin mensen geholpen worden in praktische zin maar ook op psychisch vlak. Gelukkig kan dit bij Vita Nova. De giften die ik uit mijn inkomsten afdraag zullen dit jaar hier naar toe gaan.

Voor meer interesse in dit project kun je kijken op: https://vitanova.cz/nl/