Algemeen

Hoe voel jij je?

Ben jij je hier bewust van? Let je hier wel eens op? Vraag jij je zelf wel eens af, vind ik wat ik doe wel oké? Wat heb ik in het verleden meegemaakt en waar heb ik vandaag de dag nog last van?

Of merk je dat je ontevreden bent, dat het niet loopt zoals jij wilt. Dat er iets misgaat, maar het lukt niet om het alleen op te lossen…

Neem je het leven gewoon zoals het komt? En wat vind je hiervan? Als je dit prima vindt, dan is dit helemaal oké. Tevreden mensen hoeven niet naar een coach omdat anderen dit ook doen!

Maar… Ben je tevreden?

Zo niet, dan kun je ervoor kiezen om coaching aan te vragen. Om te kijken naar wat jij ervaart en wat jij ermee kan doen.

We zijn allemaal druk in het leven en “zelf doen” zeggen we al van jongs af aan. Leren we als kind, jongvolwassene of oudere nog hulp vragen? We mogen allemaal ervaren dat er momenten zijn in het leven dat het even niet ‘zelf’ lukt om alles op orde te krijgen. En we hoeven hier ons niet voor te schamen, iedereen maakt dit mee.

Wat wil jij, mag ik jou verder helpen?

[ Leven in deze wereld is equivalent aan pijn ondervinden,

de vraag is alleen: hoe ga jij hiermee om? ]

Senior

Bent u man en/of senior en kijkt u terug op een voldaan en goed leven? Of knaagt er wat van binnen, is er onrust? Komt dit gevoel voort uit uw verleden en wilt u hier graag vanaf? Of heeft u last van het ouder zijn en loopt u hierdoor tegen situaties aan die u vervelend?

Wilt u in alle rust en ontspanning genieten van uw ‘oude dag’? Wees welkom. Ik luister graag naar uw verhaal. Dan bekijken we samen hoe u uw last van u af kunt leggen. Hoe u écht kunt genieten van deze fase van uw leven.

Professional

Werk jij als (jonge) man of vrouw in de zakelijke branche en merk jij dat je minder goed vooruit komt dan je wilt? Wil je graag meters maken, groeien en ervoor gáán? Maar merk je dat het momenteel niet lukt zoals je wilt? Gaat het op je werk en/of in je privé leven niet zoals je graag zou willen? Dan ben je heel welkom om met mij te kijken hoe jij het best functioneert en hoe je komt waar jij wilt zijn!

[ Wanneer je het geloof verloren hebt en de hoop opgegeven,

is er nog altijd de Liefde. ]